Zakelijke Diensten

QR-codes voor Zakelijke Diensten

Bedrijven of bureaus die zakelijke diensten leveren, moeten promotie maken voor wat ze aanbieden en voortdurend nieuwe klanten aantrekken. QR-codes voor zakelijke diensten zijn een effectieve en betaalbare manier om dat te doen.

Bekijk deze inspirerende manieren waarop je QR-codes voor zakelijke diensten kunt gebruiken

Perfecte promotie met QR-codes voor zakelijke diensten

Adviesbureaus, reclamebureaus en servicebedrijven kunnen QR-codes voor zakelijke diensten gebruiken om de manier waarop klanten met hen in contact komen te verbeteren. Ze zijn de eenvoudigste manier om een extra dimensie toe te voegen aan een promotie. Stuur mensen van offline naar online. Klaar om je zakelijke promotie naar het volgende niveau te tillen?

Probeer enkele van deze voorbeelden van QR-codes voor zakelijke diensten met je eigen bedrijf


 

Vereenvoudig netwerken

Laat je visitekaartjes wat extra werk doen door QR-codes voor zakelijke diensten toe te voegen met een vCard QR-code. Nu kan iedereen met een snelle scan je contactgegevens aan hun telefoon toevoegen zonder namen en nummers te hoeven typen. Ze scannen gewoon de code en je gegevens worden in hun contactenlijst ingevoerd. 

Omschrijf je gegevens

Maak het nieuwe klanten gemakkelijk om je bedrijfsgegevens te krijgen door een QR-code te hebben die leidt naar je Contactpagina of Over Ons-pagina op je site (of een andere URL die je wilt gebruiken) op je briefpapier. Alle voorstellen of facturen die je verstuurt, hebben een eenvoudige manier voor hen om te scannen en dingen te ontdekken zoals je kantooruren, telefoonnummer, adres en meer.

Laat je bete werk zien

Toon trots je beste werk met behulp van QR-codes voor zakelijke diensten met een QR-code gekoppeld aan een mobiele landingspagina. Gebruik foto's, video's, tekst en links om casestudy's van je meest succesvolle klanten te creëren. 

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Je moet je niet beperkt voelen. We geven om jou, niet alleen om QR-codes. Daarom vertrouwen deze bedrijven op QR Link.

null
null
null
null
null
null

Voeg leven toe aan je printadvertenties

Voeg een extra dimensie toe aan printadvertenties in tijdschriften en vakbladen door een QR-code op te nemen die linkt naar een MP3-bestand dat kijkers kunnen openen. Neem een kort gesprek op over waar de advertentie over gaat om kijkers een beter begrip te geven en wat je bedrijf voor hen kan doen. Dit is een fantastische manier om branchebegrippen uit te leggen en mensen een duidelijker beeld te geven van waar de advertentie over gaat.

Betrek kijkers met video

Als audio goed is, is video nog beter. Plaats een QR-code op je posters, banners en andere printadvertenties die kijkers leidt naar een video waarin je bedrijfscultuur en merkwaarden worden belicht. Stel potentiële klanten voor aan je team, zodat ze weten met wie ze te maken zullen hebben en wat je voor hen kunt betekenen. Als je meerdere video's hebt geüpload naar YouTube, koppel de code dan aan je kanaal zodat bezoekers ze allemaal kunnen bekijken.

Breid je netwerk uit

Netwerken is essentieel voor bedrijven die professionele diensten aanbieden. Een QR-code kan je helpen als bedrijf te netwerken en individuen binnen je bedrijf hun netwerk uit te breiden. Wanneer bezoekers de code scannen, worden ze naar een landingspagina geleid met een lijst van al je beschikbare sociale media-accounts. Bezoekers kiezen vervolgens degene waarop ze verbinding willen maken. Laat het netwerken beginnen!

Maak jezelf beschikbaar

Beschikbaar zijn wanneer klanten hulp nodig hebben, is cruciaal om ze te behouden. Met een WhatsApp QR-code kunnen klanten eenvoudig de code scannen en deze opent WhatsApp op hun telefoons. Je kunt zelfs een vooraf geschreven bericht maken om het gesprek te starten. Gebruik de WhatsApp QR-code als een bonus voor klanten om hen te laten zien dat hun loyaliteit wordt gewaardeerd. Het geeft ze direct toegang tot klantenservice, waardoor ze vooraan staan.

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.