Bouw, infra & industrie

Dynamische QR-codes in de bouw, infra en industrie

Dynamische QR-codes leveren elk bedrijf voordelen op als het gaat om marketing. Veel van onze klanten in de bouw, infra en industrie gebruiken QR Link voor flyers, magazines, visitekaartjes, enzovoort. Partijen als Dura Vermeer bijvoorbeeld. Maar zeker in deze branche is er een extra voordeel. Bedrijven verhogen hun efficiency en besparen flink op kosten door enorme boekwerken met productinformatie en onderhoudshandleidingen te vervangen door dynamische QR-codes. Hoe?

Altijd de juiste versie digitaal beschikbaar

Voor zowel de dagelijks operatie als het onderhoud van machines en andere apparatuur, bieden dynamische QR-codes uitkomst. Ze vervangen kasten vol papieren handleidingen en instructies voor service en onderhoud. In plaats daarvan leidt een QR-code op het betreffende apparaat naar productinformatie; in de vorm van een video, een pdf, link naar een website of verwijzing naar het ERP-systeem. Aangezien je de bestemming van de link eindeloos aan kunt passen, kun je altijd de meest recente versie van het document aanbieden.

Defect melden of…

En er zijn meer toepassingen te bedenken in bouw, infra en industrie. Gebruik de dynamische QR-codes bijvoorbeeld om defecten op te sporen. Wanneer een medewerker, gebruiker of voorbijganger een defect opmerkt aan een lift, een machine of ander apparaat, kan hij dit melden via een simpele scan van de QR-code. Heb je een ander idee? Wij denken graag met je mee!

Structuur met projecten

QR Link heeft klanten die duizenden van deze dynamische QR-codes in gebruik hebben. Om overzicht te houden, biedt ons platform de mogelijkheid om in projecten te werken. Per project kies je wie gemachtigd is om de link aan te passen. Met labels en kleuren categoriseer je eenvoudig. En ben je op zoek naar een specifiek document? De zoekfunctie in QR Link leidt je snel en adequaat naar de juiste plek. Goed te weten trouwens: we bieden staffelkorting in ons Enterprise pakket.

Meer inspiratie?

Bekijk ook wat klanten van QR Link in andere branches doen met dynamische QR-codes.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null