Woningreparatie en onderhoudsbedrijven

QR-codes voor Woningreparatie en onderhoudsbedrijven

Bedrijven in woningreparatie en -onderhoud vertrouwen sterk op mond-tot-mondreclame om nieuwe klanten aan te trekken. Het implementeren van QR-codes voor woningreparatie stelt hen in staat dit proces te versnellen en hun klantenbestand exponentieel te laten groeien.

Laat je inspireren over hoe je QR-codes kunt gebruiken voor woningreparatie en onderhoudsbedrijven


 

QR-codes voor woningreparatie en onderhoudsbedrijven stimuleren mond-tot-mondreclame

Of je nu een bedrijf in woningreparatie en renovatie bent, een loodgieter, een elektricien, een landschapsarchitect, een zwembadreiniger of een ander soort bedrijf in woningreparatie en -onderhoud hebt, QR-codes voor bedrijven in woningreparatie bieden je meer manieren om in contact te komen met potentiële klanten en je mond-tot-mondreclame te vergroten.

Bekijk deze creatieve manieren waarop je QR-codes kunt gebruiken voor bedrijven in woningreparatie en onderhoudsbedrijven

Adverteer onderweg

Waarschijnlijk heb je al een sticker of een volledige wrap op je voertuig met reclame voor je bedrijf. Het is in feite een gratis, mobiel billboard. Voeg een vCard QR-code toe aan de informatie die je op je voertuig weergeeft om het potentiële klanten gemakkelijk te maken om je contactgegevens rechtstreeks in hun telefoons op te slaan. In plaats van je naam, telefoonnummer, enzovoort in te typen, scannen ze het gewoon en slaan ze al je informatie binnen enkele seconden op. Het is perfect voor een toevallige voorbijganger. Die kan snel en eenvoudig jouw contactgegevens opslaan en meer informatie over je bedrijf vinden. 

Toon meer met minder ruimte

Flyers zijn geweldig om business te genereren, maar ze hebben beperkte ruimte en kunnen gemakkelijk rommelig worden. Door QR-codes met een Download file QR-code op je flyers te plaatsen, kun je veel meer informatie overbrengen met een fractie van de ruimte. Verbind de code met een PDF die dieper ingaat op je diensten en met één scan wordt de PDF opgeslagen op de telefoon van een persoon en kunnen ze deze later bekijken. Wanneer je prijzen of diensten veranderen, upload eenvoudig een nieuwe PDF. Er is geen noodzaak om de code opnieuw af te drukken. Je kunt ook rechtstreeks naar je website doorverwijzen. 

Laat klanten zien hoe het moet

Mensen waarderen het wanneer anderen bereid zijn hun expertise te gebruiken voor educatieve doeleinden. Maak een kennisbank van how-to video's voor eenvoudige reparaties in huis, zoals piepende scharnieren, lekkende kranen, verstopte toiletten, enzovoort, en gebruik een YouTube QR-code om je gedrukte materiaal te verbinden met je YouTube-kanaal (of met specifieke video's). Bezoekers zullen waarderen hoe je bereid bent te helpen en je kennis te delen, en ze zullen je herinneren wanneer ze iets nodig hebben dat professionele kennis vereist om te repareren.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Je moet je niet beperkt voelen. We geven om jou, niet alleen om QR-codes. Daarom vertrouwen deze bedrijven op QR Link.

Verzamel feedback, verbeter je diensten

Tevreden klanten worden loyale klanten en zelfs merkambassadeurs. Verzamel klantfeedback met QR-codes voor woningreparatie met een Google Reviews QR-code. Druk er een af op je factuur met een oproep tot actie waarin klanten wordt gevraagd om deze te scannen en een recensie voor je achter te laten. Het scannen van de code opent je Google-vermelding waar klanten kunnen praten over hoe geweldig je werk was of een kritiek achterlaten die je zal helpen je bedrijf te verbeteren.

Promoot je app

Veel bedrijven hebben een app, zelfs kleine bedrijven. Je app voor woningreparatie en -onderhoud kan snellere boekingen voor klanten of een loyaliteitsprogramma bieden om aan deel te nemen. Als je een app hebt om te promoten, is een App Stores QR-code een unieke en effectieve manier om dat te doen. Druk er een af op je marketing- en promotiematerialen en wanneer bezoekers deze scannen, worden ze naar de Apple App Store of de Google Play Store gebracht. De QR-code detecteert het type besturingssysteem en leidt ze dienovereenkomstig door.

Win volgers

Je hebt misschien geen app, maar je hebt bijna zeker socialemediaaccounts. Het is tegenwoordig bijna verplicht. Socialemediaaccounts hebben echter geen zin tenzij je volgers hebt. En een van de beste manieren om volgers te krijgen, is met een Social Link QR-code. Wanneer bezoekers deze code scannen, worden ze naar een landingspagina geleid die al je socialemedia-links vermeldt. Bezoekers kunnen kiezen welke platforms ze willen volgen.

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.