Toerisme

QR-codes voor Toerisme

Presenteer perfecte vakantiebestemmingen en adverteer opwindende activiteiten door QR-codes voor toerisme te implementeren in je marketing. Trek toeristen aan, laat de fantastische avonturen zien die ze zullen beleven en zie je bedrijf groeien.

Laat je inspireren over hoe je QR-codes voor toerisme kunt gebruiken om een grote impact op je bedrijf te maken

QR-codes voor toerisme brengen je bedrijf naar de plek van je dromen.

Of je nu een reisbureau, een touroperator of een toeristische hotspot zoals een tokkelbaancentrum runt, QR-codes voor toerisme helpen je bezoekers naar je bedrijf te trekken. Bied kortingen aan, verzamel feedback en krijg volgers met behulp van QR-codes.

Laten we eens kijken naar een paar manieren waarop je dit kunt doen met QR-codes voor toerisme


 

Benadruk unieke ervaringen

Het afdrukken van folders en flyers is een effectieve manier om je aanbiedingen te promoten, maar het probleem is dat je ze opnieuw moet afdrukken als er iets verandert, zoals je prijsstelling.

Met QR-codes voor toerisme met een Downloadbestand QR-code kun je de kosten van herdrukken vermijden. Zet je catalogus om in PDF-formaat en link deze naar de code. Met een eenvoudige scan kunnen bezoekers het hele document opslaan op hun telefoons en het op hun gemak bekijken. Als je het moet bijwerken, upload je een nieuwe PDF. De code blijft hetzelfde.

Druk het af op posters en plaats ze in de stad waar potentiële klanten ze zullen zien. De trackinggegevens van de code laten zien wat de beste plekken zijn.

Verzamel directe feedback

Het beste moment om feedback van gasten te krijgen, is direct nadat ze je service hebben ervaren, omdat het vers in hun geheugen zit. Om je te helpen deze waardevolle standpunten te verzamelen, maak je een Google Reviews QR-code en druk je deze af op je bonnen en op posters bij de uitgang van je winkel.

Zorg ervoor dat je een oproep tot actie opneemt en vraag je medewerkers om gasten te vragen de code te scannen en hun gedachten te delen. Wanneer bezoekers de code scannen, worden ze naar je Google Bedrijfsvermelding gebracht, waar ze je vijf sterren kunnen geven en kunnen vertellen hoeveel plezier ze hebben gehad (of feedback kunnen geven die je zal helpen je diensten te verbeteren).

Als je feedback wilt verzamelen die niet onmiddellijk openbaar wordt, link dan een QR-code naar een online feedbackenquête.

Zet avonturen in de schijnwerpers

Beslissen welke tour je moet boeken, is niet altijd gemakkelijk. Help gasten beslissen welke rondleidingen ze moeten nemen door ze een blik te gunnen in wat ze kunnen verwachten te ervaren. Gebruik QR-codes voor toerisme met een QR-code gekoppeld aan een promotievideo.

Maak een code voor elke tour die je aanbiedt en druk ze af op je folders samen met de beschrijvingen van de tours, zodat gasten ze kunnen scannen en onmiddellijk de "tourtrailer" kunnen bekijken. Maak vervolgens een QR-code voor je hele YouTube-kanaal en plaats die op promotioneel materiaal voor je bedrijf, zodat gasten deze kunnen scannen en kunnen kiezen welke video's ze willen bekijken en uiteindelijk welke rondleidingen ze willen maken.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null
null
null
null
null
null

Haal die vroege vogels binnen

Het vroeg boeken van tours is het doel van elk reisbureau. Hoe eerder je mensen hebt geboekt, hoe beter voor je bedrijf, omdat je weet dat je maximaal geld zult verdienen voor die tour.

Moedig mensen aan om zo snel mogelijk te boeken door vroegboekkortingen te geven die zijn gekoppeld aan Coupon QR-codes. Druk de codes af op je folders en brochures en gebruik de verkorte URL op je website. De verkorte URL verbindt de code met de inhoud, en het tikken of klikken op de URL werkt hetzelfde als het scannen van de code.

Stuur het uit in e-mails en plaats het op je sociale media-accounts.

Verhoog je volgers

Vaak kan sociale media de gemakkelijkste manier zijn voor bezoekers om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in je bedrijf. Nodig mensen uit om je te volgen op je verschillende accounts met behulp van een Social Links QR-code.

Met deze code scannen bezoekers het, en ze worden naar een landingspagina gebracht (gehost door ons) die al je sociale media-accounts vermeldt (zelfs TikTok als je daar een account hebt). Vervolgens kunnen gasten kiezen op welke platforms ze je willen volgen. Plaats je sociale QR-codes voor toerisme op je apparatuur en rond je winkel en vraag gasten om deze te scannen, je te volgen en je bedrijf te taggen in alle leuke foto's die ze uploaden.

Creëer anticipatie

Als je gasten meeneemt naar een afgelegen bestemming, creëer dan opwinding voor de reis door ze te laten zien waar je naartoe gaat met een Google Maps QR-code. Gasten scannen de code en deze opent Maps op hun telefoons (of opent Maps in een browser op hun telefoons) en toont de bestemming.

Je kunt ook een Google Maps QR-code gebruiken om gasten naar je voordeur te leiden als je bedrijf een beetje moeilijk te vinden is. Zorg ervoor dat ze bij je deur komen met een QR-code die is afgedrukt op je posters en ander materiaal. Stuur ze de verkorte URL in hun bevestigingsmail.

Voor extra zichtbaarheid, druk je eigen gratis ansichtkaarten met de QR-code erop en moedig je gasten aan om ze naar hun geliefden thuis te sturen voor mond-tot-mondreclame.

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.