Sportscholen en Wellnessstudios

QR-codes voor Sportscholen en Wellnessstudios

Verhoog het aantal leden in jouw sportschool of gezondheidsclub door QR-codes te gebruiken. Het gebruik van QR-codes is als het geven van een spieropbouwend regime aan jouw marketing. Binnenkort zal jouw marketing en promotie helemaal in vorm zijn.


 

Bekijk enkele van de beste manieren om QR-codes voor sportscholen te gebruiken


 

QR-codes voor sportscholen maximaliseren het aantal leden

Of je nu een sportschool, een yogastudio, een boksschool, een aerobicsstudio runt of persoonlijke trainingsdiensten aanbiedt, het opnemen van QR-codes voor sportscholen en wellnessstudio's in je marketingstrategie vergroot de bekendheid van wat je te bieden hebt. Zorg goed voor je huidige leden en trek nieuwe aan met behulp van QR-codes.

Laten we eens kijken naar enkele creatieve manieren om QR-codes voor sportscholen te gebruiken

Vind meer volgers

Ongetwijfeld is sociale media tegenwoordig de beste manier om contact te houden met klanten. Je moet alleen bezoekers zover krijgen dat ze je gaan volgen. Een Social Link QR-code is een geweldige manier om meer volgers op sociale media te krijgen. Plaats er een op al je gedrukte materialen en wanneer bezoekers het scannen, worden ze naar een landingspagina gebracht met al je accounts (zelfs TikTok als je een account hebt). Bezoekers kunnen de platforms kiezen die ze verkiezen en je volgen voor al je fantastische updates. Het is zo simpel als: scannen, kiezen, volgen.

Geef een voorproefje van je cursussen

Geef bezoekers een voorproefje van je cursussen door een YouTube QR-code op je flyers en posters te plaatsen die ze kunnen scannen om een video te bekijken over wat de cursus inhoudt. Als je meerdere cursussen aanbiedt, link dan de QR-code naar je gehele YouTube-kanaal en laat bezoekers de video's kiezen die ze willen bekijken. Dit laat hen precies zien wat ze kunnen verwachten als ze zich aanmelden. Als je genoeg ruimte hebt op je gedrukte materiaal, voeg dan ook een Website QR-code toe die leidt naar de aanmeldingspagina op je website, zodat ze meteen kunnen meedoen. Een ander oplossing is gebruik maken van onze multilink functie, hiermee heb je maar één QR-code nodig. Mensen scannen de code en krijgen vervolgens meerdere keuzes die jezelf kunt instellen. Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen om je video's te over de cursus te bekekijken of zich direct aan te melden. 

Verspreid aanbiedingen

Trek nieuwe leden aan voor je sportschool of healthclub door QR-codes voor sportscholen met een kortingsbon QR-code op je banners en folders te plaatsen, zodat potentiële klanten tegen een gereduceerd tarief kunnen kennismaken voordat ze een volwaardig lidmaatschap aanschaffen. Brand je QR-code met je kleuren en voeg een pakkende oproep tot actie toe om ervoor te zorgen dat bezoekers van de deal profiteren. Verander je kortingsbon zo nu en dan om de boel fris te houden. Er is geen noodzaak om de QR-code te wijzigen. Log eenvoudig in op je QR Link dashboard en verander de kortingsbon aan de achterkant. De daadwerkelijk afgedrukte code blijft hetzelfde.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Je moet je niet beperkt voelen. We geven om jou, niet alleen om QR-codes. Daarom vertrouwen deze bedrijven op QR Link.

null
null
null
null
null
null

Geniet van recensies

Een van de beste manieren om nieuwe klanten aan te trekken, is door positieve recensies te verzamelen, die goed reflecteren op jouw bedrijf. Plaats een Google Reviews QR-code op posters bij de uitgang en vraag bezoekers om deze te scannen en hun gedachten achter te laten. Wanneer gescand, opent de code naar de Google-vermelding van jouw bedrijf, waar bezoekers jou een recensie kunnen achterlaten en een positieve review kunnen achterlaten of feedback kunnen geven waarmee jij jouw aanbiedingen kan verbeteren.

Boost je downloads

Beschikt jouw sportschool of studio over een mobiele app? Indien ja, dan kunnen QR-codes met een App Store QR-code op jouw gedrukte marketingmateriaal het aantal app-downloads snel laten stijgen. Je hebt slechts één QR-code nodig voor zowel de iOS- als Android-versies van jouw app. Dit komt doordat de code het besturingssysteem detecteert van degene die deze scant en bezoekers naar de juiste app-store leidt. iOS-gebruikers worden naar de Apple App Store geleid en Android-gebruikers naar de Google Play Store.

Verzamel contacten voor je netwerk

Wanneer je medewerkers op pad zijn om te netwerken op beurzen, gezondheidsbeurzen en vergelijkbare evenementen, is het belangrijk dat ze je bedrijf effectief promoten. Een manier om dit te doen is door een Website QR-code toe te voegen aan hun visitekaartjes. Hiermee kunnen potentiële nieuwe contacten de code scannen en direct meer te weten komen over je bedrijf. 

Een alternatieve optie is om vCard QR-codes op de visitekaartjes van al je medewerkers te laten afdrukken. Hiermee kunnen potentiële nieuwe contacten de code scannen en direct de contactgegevens van je medewerkers opslaan in hun telefoon. Dankzij onze multilink functie kun je meerdere opties aanbieden. Na het scannen van de QR-code krijgen mensen meerdere opties. Ze kunnen je contactgegevens opslaan, een gratis weggever downloaden, naar je website gaan, je volgen op social media etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Eén QR-code om mensen snel met je te laten connecten. 

Blijf in contact

Om hun klanten gemotiveerd te houden en hun doelen te bereiken, hebben persoonlijke trainers de verantwoordelijkheid om hen te blijven inspireren. Voeg voor een persoonlijk tintje een WhatsApp QR-code toe aan je visitekaartjes of ander gedrukt materiaal. Wanneer klanten de code scannen, opent dit direct WhatsApp op hun telefoon, zodat ze direct contact met je kunnen opnemen. Je kunt zelfs een vooraf ingesteld bericht toevoegen.

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.