Softwareontwikkelaars

QR-codes voor Softwareontwikkelaars

Verbind je met jouw klanten en vergroot de zichtbaarheid van je software- en gameontwikkelingsbedrijf door QR-codes te gebruiken. Deze bieden een eenvoudige manier om fans te laten interageren met jouw merk.

Lees verder voor ideeën over het gebruik van QR-codes voor software- en gameontwikkelaars

QR-codes voor software helpen je contact te leggen met klanten

Of je nu software, games, apps ontwikkelt, of iets anders, QR-codes voor software kunnen jouw helpen contact te leggen met gebruikers, nieuwe klanten aan te trekken en je bedrijf naar een hoger succesniveau tillen. 

Verhoog de betrokkenheid en retentie van klanten met QR-codes voor softwareontwikkelaars

Promoot je evenementen

Productlanceringen zijn een geweldige manier om in contact te komen met fans en klanten. QR-codes voor software- en gameontwikkelaars kunnen je helpen om je productlanceerevenement aan te kondigen. Koppel een QR-code aan een mobiel geoptimaliseerde pagina die je hebt omgezet in een evenementenpagina. 

Wij hosten de mobiele pagina's die bij deze QR-codes horen. De pagina's zijn in je eigen huisstijl vorm te geven. Maak je mobiele pagina geweldig en plaats alle relevante informatie erop, zoals wanneer en waar je productlancering plaatsvindt. Druk je QR-code af op posters en flyers, samen met een pakkende call to action zodat mensen je QR-code gaan scannen. 

Verhoog uw downloads

Bij app-ontwikkeling draait alles om het krijgen van mensen om je app te downloaden. Gebruik hiervoor QR-codes voor software met een QR-code. Deze code detecteert automatisch het type besturingssysteem van de telefoon die wordt gebruikt om deze te scannen en brengt de persoon naar de bijbehorende app-store. Dus, iOS-gebruikers worden naar de Apple App Store gebracht en Android-gebruikers worden naar Google Play gebracht. Plaats de code in je gedrukte promotiemateriaal en gebruik de verkorte URL in je digitale promotiemateriaal. Het tikken of klikken op de verkorte URL is hetzelfde als het scannen van de code.

Verbeter de gebruikerservaring

Feedback verzamelen voor je apps, games en software draagt ​​veel bij aan het verbeteren ervan voor gebruikers. Verzamel reacties door QR-codes voor software te koppelen aan een QR-code met een feedbackenquête. Druk de code af op je verpakking of gebruik de verkorte URL op je downloadpagina of in een follow-up e-mail en laat klanten zien wat ze van je product vinden. Gebruik deze verzamelde gegevens om je aanbod te verbeteren.

Breid je netwerk uit

Netwerken op branche-evenementen is een must voor een groeiend softwarebedrijf. Hoewel je producten allemaal online kunnen zijn, is het visitekaartje nog steeds een geweldige manier om contact te leggen met anderen. Druk een vCard QR-code erop af en wanneer nieuwe kennissen deze scannen, kunnen ze al je contactgegevens in hun telefoons opslaan. 

Als visitekaartjes niet je ding zijn, druk er dan een af op een naambadge en vraag anderen om het te scannen wanneer je ze ontmoet. Als je een presentatie geeft op een conferentie, voeg er dan een toe aan je dia's en vraag gasten om het te scannen als ze met je willen verbinden. 

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null
null
null
null
null
null

Genereer weergaven voor je gametrailer

Gametrailers zijn een cruciale stap in het promoten van een aankomend spel. Een QR-code gekoppeld aan een verbluffende gametrailer is precies wat je nodig heeft om een blijvende indruk te maken op nieuwe spelers. Met slechts een scan worden ze naar je video gebracht waar ze kunnen worden overweldigd door je trailer. Plaats de code op je display-advertenties en banners en verspreid die verkorte URL overal online. Zie de weergaven stijgen!

Verhoog het websiteverkeer

Te veel tekst en afbeeldingen toevoegen aan een printadvertentie kan deze echt rommelig maken. Er is echter een manier om je advertenties schoon en scherp te houden en tegelijkertijd veel informatie over te brengen: QR-codes voor software met een Website QR-code. 

Door een van deze codes in je advertenties te plaatsen, kun je alle informatie op je website gemakkelijk overbrengen. Wanneer bezoekers de code scannen, worden ze onmiddellijk naar je site gebracht om alle informatie erop te bekijken. Gebruik de analyse van de code, die je vertelt wanneer en waar deze is gescand, samen met hoeveel nieuwe en totale scans deze per dag ontvangt, om je advertentieplaatsing in toekomstige campagnes te verfijnen.

Spreek de taal van je klanten

Ben je een internationaal bedrijf met meerdere versies van je website in verschillende talen? Goed nieuws! Onze Multilink QR-codes detecteren waar ze worden gescand en brengen bezoekers naar de overeenkomstige website in hun taal. 

Dat betekent dat een persoon in de Verenigde Staten en een persoon in Spanje dezelfde code kunnen scannen en worden gebracht naar de juiste site. Als ze zich in een land bevinden waarvoor je geen websiteversie heeft, worden ze naar een lijst van je websiteversies geleid om uit te kiezen (of je kunt een standaardversie instellen voor bezoekers om in dat geval naartoe te gaan)
 

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.