Persoonlijk gebruik

QR-codes voor Persoonlijk Gebruik

Er wordt veel gesproken over de manier waarop QR-codes bedrijven, non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen kunnen ondersteunen. Maar QR-codes hebben ook veel praktische toepassingen voor persoonlijk gebruik.

Ontdek hoe je het meeste kunt halen uit QR-codes voor persoonlijk gebruik


 

Laten we persoonlijk worden met QR-codes voor persoonlijk gebruik

Verjaardagswensen, cv's, het terugvinden van huisdieren; dit zijn slechts enkele toepassingen van QR-codes in niet-commerciële settings. Wat je er ook mee doet, QR-codes voor persoonlijk gebruik kunnen een perfecte aanvulling zijn om verschillende aspecten van je leven te verbeteren.

Bekijk deze creatieve voorbeelden van QR-codes voor persoonlijk gebruik


 

Breng iedereen samen

Als je een evenement organiseert, zoals een huwelijksreceptie of verjaardagsfeest, op een locatie die sommige gasten niet kennen, dan is het handig om een Google Maps QR-code op je uitnodigingen te plaatsen. Hierdoor kunnen gasten de code scannen en de locatie eenvoudig vinden. Als je de uitnodiging per e-mail of sms verstuurt, kun je gebruikmaken van de bijbehorende korte URL van de QR-code. Deze linkt naar dezelfde inhoud en stelt gasten in staat om de locatie te vinden.

Val op tussen de menigte

Wanneer wervingsmanagers op zoek zijn naar kandidaten, ontvangen ze vaak honderden cv's. Het merendeel van deze cv's lijkt echter op elkaar. Wil je opvallen? Voeg dan QR-codes toe aan je cv voor persoonlijk gebruik. Met behulp van een speciaal ontworpen Mobiele Pagina QR-code kun je je portfolio op een unieke manier presenteren. Stuur je je cv via e-mail? Geen probleem! Voeg gewoon de verkorte URL toe, zodat de recruiter kan scannen of klikken om direct naar je inhoud te gaan.

Deel herinneringen

Deel een videomontage van je speciale gebeurtenis met gasten en degenen die er niet bij konden zijn. Geef hen een YouTube QR-code die hen meeneemt naar een videoreel vol met mooie herinneringen. Druk de persoonlijke QR-code af op je 'dank je wel'-kaarten en laat iedereen samen genieten van deze prachtige herinneringen.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Je moet je niet beperkt voelen. We geven om jou, niet alleen om QR-codes. Daarom vertrouwen deze bedrijven op QR Link.

null
null
null
null
null
null

Red je eigen leven

In een noodgeval telt elke seconde. Druk een Mobiele Pagina QR-code af die leidt naar een speciaal ontworpen mobiele pagina (die wij hosten) met je persoonlijke en verstandige medische informatie. Plaats het ergens op jezelf als je onderweg bent.

Gebruik de code om allergieën, chronische ziekten of andere relevante medische aandoeningen over te brengen. Als je naar een plaats reist waar een andere taal wordt gesproken, heb dan een notitie in de lokale taal met de QR-code die aangeeft wat ze zullen vinden wanneer ze deze scannen.

Geef je huisdier een identiteit

Soms hebben honden en katten de neiging om te ontsnappen en er zelf op uit te gaan. Dit kan zowel voor het huisdier als de eigenaar traumatisch zijn als je harige vriend verdwaalt. Voorkom dit door je huisdier een eigen QR-code te geven, gekoppeld aan een vCard. Wanneer iemand de code scant, hebben ze direct toegang tot je contactgegevens en kunnen ze contact met je opnemen als ze je trouwe viervoeter vinden. En als je contactgegevens veranderen, hoef je je geen zorgen te maken over het opnieuw afdrukken van de code. Je kunt eenvoudig de informatie bewerken in je QR Link dashboard.

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.