Onderwijs

QR-codes voor het onderwijs

Betrek studenten, vereenvoudig het leven van medewerkers en geef jouw school een nieuwe dimensie door dynamische QR-codes voor onderwijs te gebruiken. 

Laat je inspireren door deze inventieve manieren om QR-codes voor onderwijs te integreren met jouw college, universiteit of school.

QR-codes voor onderwijs in de klas

Transformeer een typisch klaslokaal in een multidimensionale leeromgeving met behulp van dynamische QR-codes voor onderwijs. Maak op een hele nieuwe manier contact met studenten door een deur te openen naar een wereld van aanvullende informatie die hun standaardcurriculum aanvult.

Bevorder samenwerking en geef docenten nieuwe tools door QR-codes voor onderwijs te gebruiken.

Netwerken met gemak

Contact maken met andere docenten en zelfs studenten kan gemakkelijk en leuk zijn. Voeg een vCard QR-code toe aan je naambadge met QR-codes voor onderwijs en nodig anderen uit om deze te scannen. Wanneer ze deze scannen, kunnen ze je direct toevoegen aan hun contacten in hun telefoons. Geen gedoe met het typen van je naam en nummer. Gewoon scannen en opslaan. Dat is alles. Ouders, ander personeel en natuurlijk studenten kunnen gemakkelijk contact met je maken.

Promoot je evenementen beter

Heb je posters en ander materiaal om een aankomend evenement te promoten? Gebruik QR-codes die naar de website met alle informatie over het evenement. Neem de tijd, datum, adres en contactinformatie op voor het geval iemand vragen heeft.

Als het evenement op een afgelegen plek is die sommigen misschien niet kennen, kies dan voor een QR-code die de Google Maps-app op iemands telefoon opent (of in een browser als ze de app niet hebben) en toon hen de exacte locatie.

Help studenten zich voor te bereiden

Zorg ervoor dat studenten precies weten wat ze het hele semester zullen bestuderen door je syllabus op een PDF te zetten en deze te verbinden met een QR-code om te downloaden. Studenten scannen de code, downloaden de PDF en kunnen ervoor zorgen dat ze alle juiste boeken en hulpmiddelen hebben om jouw cursus met succes af te ronden.

Als de syllabus verandert, kun je altijd een nieuwe PDF uploaden zonder de code opnieuw te hoeven afdrukken.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

Stel jezelf voor via video

Maak een video waarin je jezelf voorstelt aan nieuwe studenten en print een YouTube QR-code uit die je op je deur plakt. Wanneer studenten de code scannen, zien ze jouw video waarin je ze welkom heet in je klas. Vertel ze hoe je graag lesgeeft, hoe je je lessen structureert, hoe ze contact met je kunnen opnemen als je niet op je kantoor bent en alles wat ze over jou moeten weten. 

Maak materiaal toegankelijker

Sommige studenten lezen graag, terwijl anderen liever luisteren. Hoe kun je beide tegemoetkomen? Met QR-codes voor onderwijs, natuurlijk! Neem specifiek onderwijsmateriaal op en verbind de MP3 met een QR-code om te downloaden, zodat studenten het kunnen downloaden en naar eigen inzicht kunnen luisteren, zoals een podcast. Neem je lezingen op of lees het cursusmateriaal voor, zodat studenten meer manieren hebben om toegang te krijgen.
 

Benader je communicatie anders

De meeste scholen hebben tegenwoordig hun eigen app. Zorg ervoor dat studenten deze downloaden door een App Stores QR-code af te drukken op promotiemateriaal van je school en studenten deze te laten scannen om snel de app op hun telefoons te krijgen. De QR-code detecteert automatisch het besturingssysteem en brengt gebruikers naar de juiste app-winkel. Dat is een slimme app! 

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.