Non-Profitorganisaties

QR-codes voor Non-Profitorganisaties

Non-profitorganisaties dienen hun marketingbudget te maximaliseren, zelfs met beperkte middelen. Een uitstekend hulpmiddel hiervoor zijn dynamische QR-codes, speciaal ontworpen voor non-profitorganisaties.

Veelzijdig en kosteneffectief: QR-codes bieden non-profitorganisaties een droomoplossing voor promotie.


 

QR-codes voor non-profitorganisaties ondersteunen alle goede doelen

Of je nu strijdt tegen racisme of plasticvervuiling een halt wilt toeroepen, je non-profitorganisatie verricht belangrijk werk en verdient marketing- en promotiemateriaal dat dit werk naar een hoger niveau tilt. Dat is waar dynamische QR-codes voor non-profitorganisaties van pas komen. Deze codes zijn herbruikbaar voor verschillende doeleinden zonder dat ze opnieuw afgedrukt hoeven te worden.

Ontdek een aantal creatieve toepassingen van QR-codes voor non-profitorganisaties.


 

Verbeter de pagina voor het ontvangen van donaties.

Door een QR-code op al je gedrukte materialen te plaatsen, geef je volgers de mogelijkheid om direct aan jou te doneren. Met een QR-code worden ze rechtstreeks naar je betaalpagina (bijv. iDeal of Bancontact) geleid. Als alternatief kan een Website QR-code hen direct naar je donatiepagina brengen, mocht je die hebben.

Het mooie van onze dynamische QR-codes voor non-profitorganisaties is dat ze volledig traceerbaar zijn. Je kunt gegevens bekijken over wanneer en waar ze zijn gescand, hoe vaak dit is gebeurd en zelfs welk type apparaten en besturingssystemen zijn gebruikt. Gebruik deze waardevolle informatie om je campagnes aan te passen en zo meer donaties binnen te halen.

Geef meer informatie op een heldere en beknopte manier, zonder overbodige details.

Elk gedrukt materiaal kent beperkte ruimte. QR-codes voor non-profitorganisaties bieden een uitgelezen mogelijkheid om onbeperkte informatie te verstrekken, omdat ze gedrukt materiaal verbinden met de online wereld. Ontwerp en druk je posters en flyers zo mooi als je wilt, zonder je zorgen te maken over te veel woorden. Voor meer informatie kunnen fans en volgers de code scannen en zich verdiepen in jouw organisatie op je website of in een downloadbare PDF. Heb je een merchandise-winkel? Plaats een Website QR-code met de link naar je winkel op je materiaal en geef je fans een manier om jouw goede doel te vertegenwoordigen.

Creëer enthousiasme bij je publiek met behulp van een boeiende videopresentatie.

Een foto zegt meer dan duizend woorden, dus dan moet een video wel tienduizend woorden waard zijn. Met een YouTube QR-code combineer je het beste van beide werelden. Print je foto's op je materiaal samen met een QR-code voor non-profitorganisaties, die bezoekers naar een video leidt waarin precies wordt uitgelegd wat jouw organisatie doet. Mensen zijn eerder geneigd te doneren als ze hun geld in actie kunnen zien. Laat ze exact weten wat je met hun vrijgevige donatie zult doen en je zult meer mensen aansporen om te geven.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Laat je niet tegenhouden. We geven om jou, niet alleen om QR-codes. Daarom vertrouwen deze bedrijven op QR Link.

null
null
null
null
null
null

Versterk je organisatie met de kracht van feedback

Het meten van succes kan lastig zijn, maar met een Website QR-code gekoppeld aan een online enquête verzamel je waardevolle feedback van donateurs, vrijwilligers, personeelsleden en meer. Druk de code af op evenementtickets of voeg deze toe aan een post-evenementenmailing. Je kunt ook de korte URL verspreiden via e-mail.

Als jouw organisatie Google Reviews gebruikt, stuurt onze Google Reviews QR-code bezoekers naar jouw specifieke recensiepagina, waar ze een review kunnen achterlaten.

Trek meer donateurs aan met een vCard QR-code. 

Netwerkevenementen zijn van vitaal belang voor non-profitorganisaties. Het sleutelwoord is om je naam en contactgegevens in handen te krijgen van potentiële donateurs, zodat je slechts een telefoontje of e-mail verwijderd bent. Een effectieve manier om een blijvende indruk te maken, is door gebruik te maken van een vCard QR-code. Deze code plaatst je contactgegevens direct in de telefoon van een persoon wanneer ze deze scannen. Zorg ervoor dat je visitekaartjes gedrukt zijn met deze QR-code en bewaar de vCard QR-code op je telefoon, zodat je deze altijd bij de hand hebt om te delen!

Het alles-in-één QR-code marketingplatform voor jou

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.