Vastgoedmakelaars

QR-codes voor makelaars & vastgoed

Trek meer potentiële kopers van huizen en vastgoed aan met de hulp van QR-codes voor makelaarskantoren. Laat je aanbod zien en win het vertrouwen van klanten door jouw kennis met hen te delen. Creëer je QR-code nu!

Laat je inspireren en upgrade je makelaarskantoor met deze voorbeelden van QR-codes voor vastgoed

QR-codes voor vastgoed betrekken je klanten

Verbeter de betrokkenheid van je klanten met de ultieme interactieve tool. Gebruik QR-codes voor vastgoed en geef klanten een kijkje in het huis van hun dromen of het commerciële vastgoed dat hun bedrijf naar het spreekwoordelijke volgende niveau brengt. En over volgende niveaus gesproken, ben je klaar om jouw makelaarskantoor daarheen te brengen? Maak het in 3 minuten mogelijk.

Bekijk deze creatieve manieren om QR-codes te gebruiken voor vastgoedmakelaars om klanten aan te trekken

Laat je aanbod zien

Huiszoekers en huurders willen de binnenkant van de plaatsen zien waar ze overwegen te wonen, en ook het uitzicht vanaf die plekken. Geef geïnteresseerde klanten een kijkje in de eigendommen die je te koop of te huur aanbiedt met de hulp van QR-codes voor vastgoed en een mobiele pagina QR-code die je hebt bewerkt tot een fotogalerij. Met wat eenvoudige bewerking (geen programmeerkennis nodig) kun je de mobiel geoptimaliseerde pagina veranderen in wat je maar wilt door het toevoegen van tekst, foto's, video's, links en lijsten. Als je wel programmeerkennis hebt, kun je de pagina's ook op die manier bewerken.

Zet een code naast elke vermelding in je catalogus of op je vermeldingenmuur op kantoor en laat klanten ze scannen en de eigendommen van binnenuit bekijken. Gebruik de korte URL die bij elke QR-code hoort op websites. Wanneer iemand op de URL klikt of tikt, is het hetzelfde als het scannen van de code.

 

Promoot de app van je makelaarskantoor

Heeft jouw makelaarskantoor een app? Zo ja, QR-codes voor vastgoed zijn een fantastische manier om meer downloads te krijgen. Het maakt zelfs niet uit of iemand de code scant met een iPhone of een Android, want de code detecteert het type besturingssysteem en brengt de persoon naar de juiste winkel om de versie van de app te downloaden die het beste bij hun telefoon past.

Houd klanten geïnformeerd

Gebruik een 'Download file QR-code' om je nieuwste vermeldingen te verspreiden naar geïnteresseerde kopers en huurders door deze te verbinden met een PDF. Wanneer iemand de code scant, wordt de PDF naar hun telefoon gedownload. Verander de PDF elke week of elke maand, zodat de vermeldingen altijd up-to-date zijn. Op die manier hebben je klanten slechts één exemplaar van de code nodig en kunnen ze altijd toegang hebben tot de meest recente eigendommen.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

Breid je netwerk uit

Een vCard QR-code is een snelle en gemakkelijke manier om je netwerk uit te breiden. Met een eenvoudige scan kunnen potentiële kopers en verkopers je contactinformatie in hun telefoonlijst opslaan. Print er een op al je visitekaartjes en briefpapier, zodat klanten gemakkelijk contact met je kunnen opnemen. Met onze batchacties kun je tegelijkertijd een vCard QR-code krijgen voor iedereen in je makelaarskantoor met behulp van een CSV-bestand.

Om je netwerk verder uit te breiden, probeer je een Social Link QR-code, die gekoppeld is aan een landingspagina met al je sociale media-accounts (zelfs TikTok, als je daar actief bent). Wanneer een klant de code scant, kunnen ze kiezen op welke platforms ze je willen volgen.

Geef virtuele rondleidingen

Zorg ervoor dat iedereen een rondleiding kan krijgen in een huis dat je te koop hebt staan, zelfs als het niet tijdens een open huis is. Print een YouTube QR-code op je Te Koop-borden en nodig voorbijgangers uit om de code te scannen als ze binnen willen kijken. Wanneer ze de code scannen, worden ze naar de virtuele rondleidingvideo gebracht die je op YouTube hebt gemaakt en kunnen ze de binnenkant van het huis zien, ongeacht het tijdstip of de dag.

Omdat dit dynamische QR-codes voor vastgoed zijn, kun je de codes meerdere keren hergebruiken zonder ze opnieuw te hoeven afdrukken. Verander gewoon de inhoud waarnaar ze verwijzen!

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Jouw mogelijkheden zijn eindeloos

 • Makkelijk in contact komen met potentiële kopers?
  Laat de QR-code linken naar de contactgegevens van de makelaar die het pand in de verkoop heeft. Zo maak je contact heel laagdrempelig mogelijk.
 • Benieuwd hoeveel mensen een woning bekijken? 
  In ons systeem kun je eenvoudig zien hoe vaak een QR-code wordt gescand.
 • Meerdere boodschappen tegelijk delen?
  Dat kan met de multilink-optie. Daarmee bied je klanten een waar keuzemenu.
 • QR-codes in jouw huisstijl?
  Check! In het platform van QR Link kun je je QR-codes in jouw eigen vormgeving gieten.
 • Nog even geduld?
  Plan tot op de minuut wanneer welke link wordt getoond. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer inschrijving voor nieuwbouwwoningen op een bepaalde datum van start gaat.
 • 24/7 bereikbaar?
  Je vitrinepresentatie wordt ook na sluitingstijd bekeken. Tip: Laat belangstellenden een terugbelverzoek doen via de QR-code. Zo ben je vrijwel altijd bereikbaar!

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.