Hotels & Resorts

QR-codes voor Hotels & Resorts

Verwelkom nieuwe gasten en verander je terugkerende gasten in loyale ambassadeurs met behulp van QR-codes voor hotels. Er zijn zoveel unieke en creatieve manieren om QR-codes te gebruiken om je hotel, resort of andere sfaciliteit te promoten.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van QR-codes voor hotels om inspiratie op te doen!

Betrek je gasten bij QR-codes voor hotels en resorts

Bed & breakfasts, hotels, motels, hostels, spa's, resorts, skilodges en meer kunnen allemaal profiteren van het gebruik van QR-codes voor hotels. Zorg dat je gasten zich betrokken voelen en hun verblijf echt onvergetelijk is, zodat ze hun vrienden en familie  vertellen over de geweldige tijd die ze bij je hebben gehad.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van QR-codes voor hotels om inspiratie op te doen!

Zorg dat je menu mobiel is

Een fantastisch restaurant is een belangrijk onderdeel van het bieden van de best mogelijke ervaring aan je gasten. Geef je gasten de optie om jouw menu gemakkelijk op hun telefoon te bekijken met een Menu QR-code.

Upload meerdere menu's zodat gasten eten, drankjes, desserts en seizoensspecialiteiten kunnen bekijken op PDF's die ze naar hun telefoons kunnen downloaden. Print je code op tafeltentkaarten in de kamers en verspreid het op je promotiemateriaal. Als je menu verandert, upload dan gewoon een nieuwe PDF. Het is zo simpel.

Help bezoekers je gemakkelijk te vinden

Bed & breakfasts die verscholen liggen op het platteland zijn misschien wat moeilijk te vinden voor sommige reizigers. Zorg dat ze veilig bij jouw plek komen door bezoekers te voorzien van een Google Maps QR-code die hen rechtstreeks naar je voordeur leidt.

Wanneer bezoekers de QR-code scannen, opent Google Maps op hun telefoon (of opent Maps in een webbrowser) en laat hen precies zien hoe ze er moeten komen. Zet de code op je gedrukte marketingmaterialen en gebruik de korte URL op je website, e-mails, sociale accounts. Klikken of tikken op een code's korte URL is hetzelfde als het scannen van de code!

Breng meer mensen naar je evenementen

Heb je optredens die gasten niet mogen missen? Bied je lessen of tours aan? Laat je gasten weten wat er gaande is in je hotel of resort door een kalender van evenementen voor bezoekers te bieden via QR-codes voor hotels. Je kunt een Website QR-code linken aan een online evenementenkalender of kiezen voor een QR-code die naar je website leidt waar alle activiteiten op staan. 

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Je moet je niet beperkt voelen. We geven om jou, niet alleen om QR-codes. Daarom vertrouwen deze bedrijven op QR Link.

Verzamel feedback die je bedrijf verbetert

Feedback verzamelen van gasten laat je weten wat werkt en wat verbetering nodig heeft in je horecabedrijf. Verzamel eenvoudig feedback van gasten met een Google Reviews QR-code, die bezoekers naar je Google-vermelding leidt waar ze een review kunnen achteralten.


Een positieve recensie zal je meer mond-tot-mondreclame opleveren en van feedback kun je leren wat je kunt verbeteren om nog betere diensten aan te bieden.

Als alternatief, verbind een QR-code met een URL die leidt naar een online enquête. 

Geef ze alle details

Print QR-codes voor hotels met een vCard QR-code op je kamersleutelkaarten, zodat gasten die op pad zijn altijd de informatie van jouw locatie bij zich hebben. Met slechts één scan kan het telefoonnummer, adres en alle belangrijke informatie over je bedrijf rechtstreeks in de contacten van hun telefoon worden opgeslagen.

Dit maakt het gemakkelijk voor hen, bijvoorbeeld wanneer ze taxichauffeurs moeten vertellen waar ze verblijven. Met een QR-code hoef je niet te proberen alle informatie op een kleine sleutelkaart te passen. 

Laat je beste kant zien

Gebruik QR-codes om je gasten al je faciliteiten te laten zien. Stuur je gasten door naar een fotogalerij om beelden en video's van je locatie te laten zien. Geef gasten een kijkje in de kamers, spa, sportschool, golfbaan, skipistes, bar, lounge, platteland en alle andere voorzieningen. Stuur bijvoorbeeld mensen naar je YouTube kanaal of Instagram profiel. Of link jaar je website. Plaats de code op je marketingmateriaal samen met een pakkende oproep tot actie.

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.