Fotografen en Videomakers

QR-codes voor Fotografen en Videomakers

Fotografen en videomakers moeten hun portfolio verspreiden en in contact komen met potentiële klanten om nieuwe opdrachtgevers aan te trekken en een gestage stroom van nieuwe klanten te behouden. QR-codes voor fotografen en videomakers zijn een ideale manier om dit te doen.

Lees verder om erachter te komen hoe je je bedrijf een boost kunt geven met QR-codes voor fotografen

QR-codes voor fotografen blazen je promotie op 

Je hebt misschien oog voor de perfecte foto, maar als je niet weet hoe je je bedrijf moet promoten, maakt het niet uit hoe goed je bent met een camera. QR-codes voor fotografen en videomakers maken de promotie van je bedrijf zoveel eenvoudiger. Ben je klaar om je fotografie- en videostudio naar een geheel nieuw niveau te tillen?

Ontdek op welke fantastische manieren QR-codes voor fotografen je kunnen helpen!


 

Deel eenvoudig toegang tot je portfolio

Plaats een QR-code op je visitekaartje en verspreid je portfolio met een eenvoudige scan. Gebruik onze multilinks om mensen door te sturen naar je website, instagram profiel, LinkedIn, YouTube kanaal of andere online plekken. Mensen die je QR-code scannen komen uit op een pagina met meerdere knoppen, vanuit daar kiezen ze eenvoudig en snel de juiste bestemming. Wil je bestemmingen wijzigen of toevoegen, geen probleem en de QR-code hoeft niet aangepast te worden. Dat scheelt! 

Vergroot je aantal volgers op sociale media

Tegenwoordig betekent marketing sociale media en dat betekent dat je volgers nodig hebt (en veel). Een van de beste manieren om volgers op sociale media te verzamelen, is het gebruik van QR-codes voor fotografen met een Social Links QR-code op je gedrukte promotiemateriaal. Wanneer iemand de code scant, worden ze naar een landingspagina geleid die je sociale media-accounts vermeldt (ja, zelfs TikTok). Ze kiezen welke accounts ze willen volgen en je aantal volgers stijgt. 

  1. Scannen. 
  2. Kiezen. 
  3. Volgen. 

Wat kan er eenvoudiger zijn?

Verleid potentiële klanten

Een manier om nieuwe klanten te verleiden om je diensten te proberen, is ze een korting te geven. Gebruik Coupon QR-codes om nieuwe klanten een mooie deal te geven en ze om te zetten in terugkerende klanten. Plaats er een op het raam van je studio, op je bedrijfsvoertuig, op gedrukt materiaal en gebruik de korte URL in je digitale promotie. Verander de coupon zo nu en dan om dingen fris en opwindend te houden. Er is geen behoefte om de code opnieuw af te drukken. Het blijft hetzelfde.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Je moet je niet beperkt voelen. We geven om jou, niet alleen om QR-codes. Daarom vertrouwen deze bedrijven op QR Link.

null
null
null
null
null
null

Promoot je bedrijf naar een breder publiek

Klaar om groots te gaan met je studio? Plaats wat printadvertenties en voeg QR-codes voor fotografen toe met een Website QR-code die naar je site linkt. Op die manier hoef je geen grote advertentieruimte te boeken. Zelfs met een kleine advertentie kun je veel informatie overbrengen, omdat lezers alleen de code hoeven te scannen om meteen naar je site te gaan en alles over je werk te ontdekken. De trackinggegevens die onze codes aan jou leveren, helpen je te ontcijferen welke advertenties het beste presteerden.

Stimuleer die mond-tot-mondreclame

Niets verslaat mond-tot-mondreclame en in de 21e eeuw betekent dat onberispelijke online beoordelingen hebben. Om je te helpen deze beoordelingen te verzamelen en te gebruiken, probeer een Google Reviews QR-code op je facturen. Met een snelle scan worden klanten naar je Google-vermelding geleid waar ze je een enthousiaste recensie kunnen achterlaten of een beetje kritiek die je zal helpen je diensten te verbeteren.

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.