Financiële en Verzekeringsmaatschappijen

QR-codes voor financiële en verzekeringsmaatschappijen

QR-codes voor financiën en verzekeringen dragen bij aan het behouden van een constante stroom van klanten, wat altijd een cruciale factor is voor dienstverlenende bedrijven, zoals financiële adviseurs en verzekeringsagentschappen.

Ontdek enkele van de manieren waarop je dynamische QR-codes kunt gebruiken voor financiële en verzekeringsmaatschappijen

QR-codes verhogen de effectiviteit van marketing

Dynamische QR-codes voor financiële en verzekeringsmaatschappijen stellen je in staat om je diensten aan een breder doelpubliek te vermarkten, waardoor je klantenbestand toeneemt.

Til je bedrijf naar een hoger niveau, bekijk deze manieren om QR-codes te gebruiken voor financiën en verzekeringen

Groei snel je netwerk

Al decennialang zijn visitekaartjes een essentieel onderdeel van netwerken. Maar nu kunnen ze nog beter worden met QR-codes voor financiën en verzekeringen, met een vCard QR-code. Dit stelt klanten in staat om de code te scannen en jouw gegevens direct op hun telefoon op te slaan. Geen gedoe meer met het handmatig invoeren van je naam, telefoonnummer, adres, e-mail, enzovoort. Gewoon scannen en opslaan. En als je ooit je contactgegevens in de QR-code moet wijzigen, hoef je alleen maar in te loggen op je QRcodeKit.com-account en de informatie aan de achterkant bij te werken.

Stroomlijn je gedrukte advertenties

Houd je advertenties pakkend en simpel met minimale tekst en een QR-code voor het downloaden van een bestand. Dit bestand bevat alle gedetailleerde informatie die klanten moeten weten. Als je goed bent in spreken, verbind dan je QR-code met een MP3-bestand zodat bezoekers naar je kunnen luisteren. Door QR-codes te gebruiken, behouden je advertenties hun mooie uitstraling zonder overladen te worden met te veel informatie. Trek de aandacht met je advertentie en vul de details in met de QR-code.

Upgrade je downloads

Als je financiële dienstverleningsbedrijf of verzekeringsagentschap een app heeft, zijn QR-codes een fantastische manier om downloads te vergemakkelijken. Plaats een 'App Stores' QR-code op je gedrukte materiaal en zie hoe je app-downloads stijgen. De QR-code detecteert het type besturingssysteem dat wordt gebruikt om te scannen en brengt de persoon naar de geschikte appstore.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Verbeter je online aanwezigheid

Sociale media blijven de meest effectieve manier om contact te onderhouden met klanten en nieuwe klanten aan te trekken. Wellicht heeft jouw bedrijf meerdere social media-accounts om te promoten, wat veel ruimte kan innemen op gedrukt materiaal. In plaats van ze allemaal op te sommen, zou je QR-codes kunnen gebruiken met een 'Social Link' QR-code die bezoekers naar een landingspagina brengt waar al je sociale profielen te vinden zijn. Vanaf daar kunnen bezoekers zelf bepalen op welk platform ze je willen volgen. Het is zo eenvoudig!

Perfect gedrukt materiaal

Als je te maken hebt met complexe financiële en verzekeringskwesties, zijn video's een fantastische manier om potentiële klanten uit te leggen wat jouw diensten inhouden. Plaats een YouTube QR-code op je banners, brochures en ander gedrukt materiaal, zodat klanten gemakkelijk toegang hebben tot een enkele video of je volledige YouTube-kanaal. Ze kunnen de code scannen, de video's bekijken en goed geïnformeerd raken. Als je wilt wijzigen welke video's de QR-code weergeeft, log dan eenvoudig in op je QR Link dashboard en pas de link aan. Geen noodzaak om een nieuwe code te printen!

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.