Evenementen

QR-codes voor Evenementen

QR-codes voor evenementen maken evenementenbeheer veel eenvoudiger en zijn een fantastische manier om de anticipatie voor een evenement van een klant op te voeren en meer mensen geïnteresseerd te krijgen in wat er gaande is.

Laat je inspireren en verhoog de klanttevredenheid door QR-codes op creatieve wijze in te zetten voor evenementen. Ontdek de vele mogelijkheden en maak je evenementen onvergetelijk.

Betrek je fans bij evenementen met behulp van QR-codes die het gesprek op gang brengen.

Door QR-codes op te nemen in evenementenplanning en marketingstrategieën, kun je een breder publiek binnen je doelgroep bereiken en het hele proces vereenvoudigen. Dit stelt je in staat om effectiever te communiceren en de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten.

Ontdek met ons de vele mogelijkheden van QR-codes voor evenementen en laat je verrassen!


 

Promoot je evenementen op een perfecte manier

QR-codes zijn een effectieve manier om evenementen te promoten. Door een QR code toe te voegen aan promotiemateriaal, zoals posters of flyers, kun je potentiële bezoekers gemakkelijk toegang geven tot informatie over het evenement en het voor hen gemakkelijker maken om zich in te schrijven of te registreren. Als iemand de QR-code scant met zijn smartphone, kan hij snel worden doorverwezen naar een website met meer gedetailleerde informatie over het evenement, zoals tijd, datum, locatie en kosten. Je kunt ook links toevoegen naar je sociale mediaplatforms en een directe link creëren tussen je fysieke promotiemateriaal en digitale promoties. Deze codes kunnen zelfs worden gebruikt om mensen rechtstreeks naar ticketsites te linken zodat ze ter plekke tickets kunnen kopen. Met slechts één scan van een QR-code kun je potentiële bezoekers alle informatie geven die ze nodig hebben om je evenement bij te wonen.

Routebeschrijvingen

Als je evenement op een minder bekende of moeilijk te vinden locatie plaatsvindt, kun je gasten helpen deze te vinden met behulp van een Google Maps QR-code. Voer eenvoudig het adres in en wanneer gasten de code scannen, opent hun Google Maps-app (of Maps in een browservenster) en wordt precies weergegeven waar het evenement plaatsvindt. Ze kunnen zelfs routebeschrijvingen krijgen die hen rechtstreeks naar de locatie leiden. Laat gasten nooit meer verdwalen onderweg!

 

Laat je beste werk zien

Potentiële klanten zullen jouw vaardigheden in event management beoordelen op basis van jouw eerdere werk. Laat je beste successen zien met een Website QR-code die leidt naar jouw online portfolio. Zo kunnen toekomstige klanten de top evenementen bekijken die jij hebt georganiseerd. Leid bezoekers daar naartoe met een QR-code op al jouw gedrukte materialen, werkvoertuigen en zelfs op jouw sociale media via de verkorte URL.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Laat je niet tegenhouden. We geven om jou, niet alleen om QR-codes. Daarom vertrouwen deze bedrijven op QR Link.

Versnel de groei van je netwerk.

Verhoog je netwerk naar een hoger niveau door QR-codes te gebruiken voor evenementen. Print een vCard QR-code op je visitekaartjes en ander promotiemateriaal. Met één snelle scan hebben anderen direct je contactgegevens in hun telefooncontacten. Gebruik de verkorte URL van de code in je e-mailhandtekening. Door te klikken of tikken op de verkorte URL, werkt het hetzelfde als het scannen van de code. Dit is ideaal voor digitale promotie.

Met onze support kun je een .CVS-bestand uploaden en vCards creëren voor iedereen in je organisatie. Stel je voor hoe snel je netwerk zo zou groeien!

Verzamel feedback en word nóg beter. 

Het aantrekken van mensen naar je evenement is slechts de helft van het werk. Je moet er ook voor zorgen dat het evenement soepel verloopt en dat iedereen tevreden vertrekt. De beste manier om te meten of je evenement gasten enthousiast maakt en hen aanmoedigt om je aan te bevelen bij vrienden en familie, is door middel van online recensies. Verzamel meer recensies en waardevolle mond-tot-mondreclame met een Google Reviews QR-code. Gasten kunnen de code scannen en worden dan naar je Google Business-pagina geleid, waar ze een recensie kunnen achterlaten of feedback kunnen achterlaten die je bedrijf helpt te verbeteren. 

Trek social media volgers aan

Gebruik QR codes om meer volgers op social media te krijgen door bezoekers direct naar je profielpagina's te leiden. Dankzij onze multilink functie kunnen bezoekers een overzicht krijgen van je social media-accounts en zelf bepalen welke ze willen volgen.

Het alles-in-één QR-code marketingplatform voor jou

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.