Detailhandel

QR-codes voor Detailhandel

Pluk de vruchten van QR-codes voor detailhandel in jouw bedrijf. Omarm QR-marketingcampagnes om meer klanten aan te trekken en ze terug te laten komen. Verhoog je e-commerce door gasten de optie te bieden om ter plekke producten te kopen.

Laat je inspireren zodat jouw winkel, shop, boetiek of outlet het meeste uit QR-codes voor detailhandel kan halen.

QR-codes voor detailhandel bieden je een sterke ROI

Het integreren van QR-codes voor detailhandel in je verkoop- en marketingstrategie kan helpen om kijkers om te zetten in betalende klanten, hierdoor haal je een hogere ROI. De kosten van QR-codes kun je snel terugverdienen om er vervolgens extra winst mee te realiseren. 

Lees verder om te zien hoe je QR-codes voor detailhandel kunt implementeren in je promotiestrategie.

Verzamel beoordelingen

Positieve online beoordelingen zijn als de moderne equivalent van mond-tot-mondreclame. Hoe meer positieve beoordelingen je verzamelt, hoe beter je reputatie is en hoe meer klanten je aantrekt. Een effectieve manier om te zorgen dat je beoordelingen krijgt, is met QR-codes voor detailhandel met een Google Reviews QR-code.

Wanneer klanten deze code scannen, worden ze naar je Google-vermelding geleid waar ze hun review kunnen achterlaten. Als ze een goede ervaring hebben gehad, kunnen ze anderen daarover vertellen en als ze feedback geven, kun je daarnaar handelen.

Plaats je QR-code op een tafeltentje bij de kassa's, op posters bij de uitgangen en in de paskamers, en zet het op je bonnen met een verleidelijke oproep tot actie. 

Verhoog je social media volgers

Je klanten zijn het laaghangend fruit voor je social media accounts omdat ze al in je winkel lopen en/of klant zijn, dus ze zijn waarschijnlijk meer bereid om je te volgen op je verschillende social media accounts. QR-codes voor detailhandel met een Social Link QR-code zijn een goede manier om meer volgers te krijgen op je socials of bestaande berichten meer onder de aandacht te brengen.

Wanneer een klant de code scant, worden ze naar een landingspagina (gehost door ons) geleid waar je social media accounts vermeld staan. Ze kunnen dan kiezen op welke platforms ze je willen volgen of je stuurt ze direct door naar een specifiek bericht. Zet er een in je advertenties, op posters rond je winkel of op je bonnen en kijk hoe je volgersaantal stijgt.

Maak klanten blij met kortingen

Iedereen houdt van een goede deal, dus het gebruik van Coupon QR-codes is een voor de hand liggende manier om klanten blij te maken. Print een Coupon QR-code op je banners, posters, catalogi en al het andere gedrukte promotiemateriaal dat je hebt. Wanneer klanten de code scannen, kunnen ze de coupon die je hebt gemaakt openen en inwisselen in je winkel. Verander de coupon af en toe om alles up-to-date te houden. Gebruik de korte URL die bij de code hoort in je digitale promotie. Tikken of klikken op de URL is hetzelfde als het scannen van de code!

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null
null
null
null
null
null

Vertel een boeiend verhaal

Consumenten winkelen niet alleen, ze bouwen relaties op met de merken waar ze echt van houden. Help deze connectie te maken met een YouTube QR-code gelinkt aan een video die je merkverhaal vertelt en je waarden overbrengt.
Als je meer dan één video hebt, link je QR-codes voor detailhandel naar je hele YouTube-kanaal zodat klanten kunnen kiezen welke video's ze willen bekijken. Print de code en plaats deze op prijskaartjes, posters en flyers en versterk de band met je klanten. 

Maak gebruik van onze multilink functie en leidt mensen naar een pagina met meerdere links. Bijvoorbeeld een link naar je bedrijfsvideo op YouTube, een link naar je bedrijfsverhaal op je website, een link jaar je social media account en een link naar je producten. De mogelijkheden zijn eindeloos en altijd aanpasbaar. 

Deel meer afbeeldingen

Gedrukte reclame is nog steeds een goede manier om klanten te winnen, maar er is beperkte ruimte in advertenties. Met een Mobiele Pagina QR-code wordt die ruimte echter vrijwel oneindig. Maak een landingspagina waar je meer uitlegt over je producten en diensten en koppel de QR-code aan deze pagina. 

Digitaliseer je catalogus

Catalogi en magazines zijn mooie manieren om je voorraad te tonen, maar het kost veel om ze te printen. Zet ze echter in een PDF, en je kunt ze gemakkelijk verspreiden met de hulp van een Downloadbestand QR-code.

Klanten scannen de code en de PDF wordt naar hun telefoons of tablet gedownload waar ze deze in hun vrije tijd kunnen doorbladeren. Zet de code in je advertenties met een oproep tot actie die klanten vertelt dat allerlei prachtige mode (of wat je ook verkoopt) op hen wacht! Update de PDF zo vaak als nodig zonder de code opnieuw te moeten printen. Dat is het voordeel van onze dynamische QR-codes ten opzichte van statische QR-codes. 

Geef je e-commerce een boost

Geef klanten de mogelijkheid om een product ter plekke te kopen met een QR-code. Als je een enkel product adverteert, voeg dan een PayPal QR-code toe die klanten in staat stelt om het product direct met een scan te kopen. Of, als je e-commerce op je website hebt opgezet, kies dan voor een Website QR-code die naar een afrekenpagina op je website leidt. Print de code samen met de reclame voor het product zodat klanten het kunnen kopen wanneer ze het zien.

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.