Adviseurs

QR-codes voor adviseurs

Je adviesbureau verbeteren is een kwestie van de juiste tools kiezen en ze op de juiste manier implementeren. Voer dynamische QR-codes in voor bedrijfsadviseurs.

Blader door tal van ideeën over hoe je QR-codes voor adviseurs kunt gebruiken.


 

Geef een boost aan jouw bedrijf met QR-codes voor adviseurs.

Bereik nieuwe klanten, toon je expertise en geef het goede voorbeeld aan de bedrijven die je helpt door QR-codes voor bedrijfsadviseurs te gebruiken in je marketing en promotie. Zodra je ze begint te gebruiken, zul je merken dat QR-codes zeer effectief zijn om leads te laten interacteren met je merk en ze snel om te zetten in betalende klanten.

Breng jouw adviesbureau naar het volgende niveau met QR-codes voor bedrijfsadviseurs.
 

Creëer nieuwe contactpunten

Visitekaartjes zijn geweldig, maar ze raken vaak kwijt, worden vergeten of zelfs gewoon weggegooid. Door QR-codes voor bedrijfsadviseurs te gebruiken met een vCard QR-code, kunnen nieuwe contacten en bestaande klanten je informatie rechtstreeks naar hun telefoons downloaden met een snelle scan. Als een van je contactgegevens wijzigt, kun je eenvoudig de inhoud bijwerken waarmee de code verbonden is in je QR Link account. Het is bijna te gemakkelijk!

Toon je expertise

Flyers, brochures en andere gedrukte materialen zijn fantastisch om prospects te laten zien wat je voor hen kunt betekenen, maar ze hebben beperkte ruimte. In plaats van je gedrukte promotiemateriaal te overladen, gebruik QR-codes voor bedrijfsadviseurs om ze uit te breiden. Maak een PDF die prospects het volledige beeld geeft van wat je kunt doen en koppel het aan een QR-code voor het downloaden van het bestand, zodat prospects de code kunnen scannen, de PDF kunnen downloaden en meer kunnen lezen over je volledige mogelijkheden.

Laat je netwerk snel groeien.

Social media is een cruciaal netwerkhulpmiddel in de 21e eeuw, en het verzamelen van volgers is de sleutel tot succes op de verschillende platforms. Maak het gemakkelijk voor mensen om je te volgen door een Social Link QR-code te gebruiken, die al je social media-accounts tegelijk deelt. Druk het af op je folders, op een banner, op een staande advertentie bij een beursstand of op posters in de stad. Iedereen die op de hoogte wil blijven van je bedrijf kan de code scannen, de platforms kiezen die ze verkiezen en je bedrijf volgen.

Verhoog de betrokkenheid van klanten.

De belangrijkste troeven voor adviseurs zijn hun kennis en expertise. Maak een reeks video's waarin alle ervaring wordt getoond die je door de jaren heen hebt opgedaan en upload ze naar je YouTube-kanaal. Verbind je kanaal met een QR-code en deel het met potentiële klanten, zodat ze de volledige reikwijdte van je kennis kunnen zien. Als ze zien wat je voor hen kunt doen, zullen ze eerder de sprong wagen en klant worden.

Sluit je aan bij onze tevreden gebruikers!

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null
null
null
null
null
null

Jouw alles-in-één QR-code marketingplatform

Vanuit je QR Link dashboard kun je al je QR-code marketing beheren met zoveel teamleden als je wilt. Pas je QR-codes aan met logo's en merkkleuren en duik in de trackinggegevens om te zien wanneer en waar je codes gescand worden en meer.

Ontdek meer mogelijkheden

Er zijn ontelbaar veel usecases voor QR-codes.