Gezondsheidscheck + contactregistratie snel geregeld met een QR-code!

Voor horeca en de meeste contactberoepen is het uitvoeren van een corona gezondheidscheck (checkgesprek) en het vragen om contactregistratie verplicht. Papierwerk is administratief lastig en niet geheel coronaproof. Dit kan veel eenvoudiger en volledig contactvrij door middel van een dynamische QR-code!

Door ons ontwikkelde corona gezondheidscheck (checkgesprek) en contactregistratie in een omgeving via een dynamische QR-code.

Een volledige oplossing voor horeca, sportverenigingen, contactberoepen en openbare ruimtes

Onze QR-code coronacheck is een volledige oplossing voor horeca, sportverenigingen, contactberoepen en openbare ruimtes. Volledig volgens alle richtlijnen en eisen, en ingericht voor het gemak voor de klant, bezoeker of gast.

 • voldoet aan de richtlijnen van het RIVM;
 • is afgestemd met de GGD IJsselland;
 • voldoet aan het AVG wetgeving.

Verder biedt onze coronacheck een aantal grote pluspunten:

 • geen papier werk, beter voor het milieu;
 • gebruik je eigen huisstijl door instelbare kleuren en eigen logo;
 • makkelijker en sneller voor gasten, het personeel en de GGD.

Hoe werkt onze coronacheck?

Onze coronacheck werkt in vier eenvoudige stappen: het scannen van een QR-code, gezondsheidscheck, contactregistratie en een scherm met een groen vinkje of rood kruis.

1. QR-code scannen

Allereest scant een bezoeker de QR-code die geplaatst is bij bijvoorbeeld de ingang of op een tafel. Na het scannen wordt de bezoeker direct doorverwezen naar de coronacheck. Wanneer de bezoeker geen QR-code scanner heeft, kan hij handmatig de (kleine) link invullen in de adresbalk van zijn/haar browser, of gebruik maken van onze gratis online QR-code scanner.

2. Gezondheidscheck

Vervolgens krijgt een gebruiker de gezondheidscheck (of corona checkgesprek), met ja/nee vragen die voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, waarin wordt gevraagd of:

 • de bezoeker klachten heeft gehad in de afgelopen 24 uur;
 • de bezoeker het coronavirus heeft gehad en of dit is vastgesteld;
 • er contact is geweest met iemand met corona;
 • de bezoeker momenteel in quarantaine zit;
 • de vragen naar waarheid zijn beantwoord.

3. Contactregistratie

Na het beantwoorden van de vragen van het checkgesprek wordt gevraagd om (vrijwillig) contactgegevens in te vullen: een naam, e-mailadres en telefoonnummer. Elk van deze velden is optioneel. Deze vorm van contactregistratie is bedoeld voor het bron- en contactonderzoek van de GGD. Onze manier van data verwerken is goedgekeurd door de GGD IJsselland: met één klik kan je alle contactgegevens van bezoekers exporteren tot 14 dagen terug en doorsturen naar de GGD. Na 14 dagen worden, geheel volgens de AVG, automatisch alle gegevens verwijderd.

4. Coronavrije toegang! Of niet..

Na het invullen van alle gegevens (of eerder bij een "fout" antwoord) wordt een scherm getoond met een groot groen vak met een vinkje óf een groot rood vak met een kruis erin. Bij een groen vak is de gast toegestaan, bij een rood vak niet. In dit vak staat ook de datum, zodat in één oogopslag duidelijk is of de check deze dag is uitgevoerd en of toegang gegeven mag worden.

Waarom QR Link?

Los van dat wij een goedkopere en eenvoudigere oplossing bieden dan sommige andere partijen, is de coronacheck slechts één van onze mogelijkheden. We bieden voor één voordelige prijs per maand een volledig QR-code pakket aan met alles er op en er aan. Oftewel: je hoeft geen losse pakketten en diensten te gebruiken maar zit volledig goed bij ons voor alles wat te maken heeft met dynamische QR-codes.

Waar wacht je nog op?

Connect van offline naar online. Voeg extra kracht toe aan jouw marketing. Verbeter huidige processen en versimpel handelingen. Volledig gratis 14 dagen uitproberen, echt. No strings attached.

14 dagen gratis, daarna vanaf €9,- per maand (excl. btw).

Geen betaalgegevens nodig

Geen automatische verlenging

Uitstekend

Bekijk reviews

QR Link

Wie wij zijn

Blijf op de hoogte!

Gegevens

Vermeerstraat 11b

7731 SM, Ommen

KVK 77202724

BTW NL860933246B01

Juridisch

Privacy statement

Algemene voorwaarden