alles-in-1 oplossing voor je QR-codes

unieke vernieuwende features

gratis en verblijvend uitproberen

product uit Overijssel ❤️

De mogelijkheden van onze dynamische QR-codes

Onze dynamische QR-codes ondersteunen simpele en uitgebreide mogelijkheden, welke los te gebruiken zijn maar ook zijn te koppelen en combineren. Dit is onderverdeeld in basis features en geadvanceerde features. De basis features bestaan uit "simpele" vormen van QR-codes, de geadvanceerde features uit meer unieke en uitgebreidere mogelijkheden.

Basis features

De basis features die wij aanbieden bestaan uit "koppelingen" die je achter een QR-code kan zetten. Je scant een QR-code en je wordt doorgestuurd naar een koppeling. Wat wij nu aanbieden is het linken naar een URL (je website link), bestanden, contactinformatie of een coronacheck/contactregistratie. Verder blijven we continu bezig met het doorontwikkelen van QR Link en dus het toevoegen van nieuwe mogelijkheden.

URL

De absolute basis. Koppel je website of systemen, link naar je social media kanalen, en meer!

Bestanden

Bestanden direct toegankelijk na het scannen van de QR-code. Upload een menukaart, handleiding, route, productomschrijving, keuringspapieren (van alles mogelijk) via onze software en koppel een QR-code!

Contact

Zet eenvoudig contactinformatie achter een QR-code. Na het scannen wordt de informatie weergegeven en kan het contact direct opgeslagen worden in de contacten van een mobiele telefoon. Perfect voor op een visitekaartje.

Geadvanceerde features

Onze dynamische QR-codes bieden niet alleen "standaard" mogelijkheden, maar ook geadvanceerde unieke features. Dit zijn features die wij hebben ontwikkeld om QR Link tot een complete alles-in-1 oplossing te maken en jouw de mogelijkheid bieden om alles uit het gebruik van QR-codes te halen.

Multilinks

Met multilinks kan je meerdere acties achter één QR-code zetten. Na het scannen van de QR-code met multilinks kom je in een omgeving terecht waar je als gebruiker een van de acties kan aanklikken. Ook kan de gebruiker na klikken op de ene actie, ook gemakkelijk weer terug om een andere actie uit te voeren.

Het multilinks scherm wordt automatisch weergegeven op het moment dat je meerdere links achter één QR-code hebt geplaatst, die tegelijkertijd actief zijn.

Alles in je eigen huisstijl

Alle omgevingen waar de gebruiker terecht zou kunnen komen zijn aan te passen aan jouw huisstijl. Enkele kleuren zijn in te stellen en je kan een logo weergeven. Straal vertrouwen uit naar je klant of geef een impressie van de sfeer. De omgevingen waarop de huisstijl van toepassing is zijn:

 • Het multilinks scherm;
 • Download scherm;
 • Contactinformatie scherm;
 • Advertentie scherm;
 • Coronacheck scherm.

Promotie met advertenties

Advertenties zijn optioneel te gebruiken ter promotie van bijvoorbeeld je eigen (nieuwe) producten, linken naar nieuws of ter activatie van een sponsor. Zo kan je als een vereniging bijvoorbeeld eenvoudig je investering in QR Link terug verdienen met een sponsor. Na het weergeven van de advertentie kan de gebruiker op "doorgaan" klikken om naar de uiteindelijke actie te gaan.

Advertenties zijn volledig zelf in te stellen:

 • Bepaal het aantal seconden dat de advertentie moet worden weergegeven;
 • Plaats een simpele afbeelding of bewegend plaatje (.gif) of zet handmatige aangepaste HTML-code als advertentie;
 • Bepaal de link waar de gebruiker naar toe gaat wanneer hij op de advertentie klikt;
 • Stel je huisstijl in om de advertentiepagina aan jouw voorkeuren weer te geven.

Tot op de minuut instelbaar

Onze QR-codes en bijhorende acties zijn tot op de seconde precies in te stellen. Ter illustratie: zo kan je bijvoorbeeld in stellen dat er op een bepaalde dag tot de middag een ontbijt/lunchkaart, 's avonds een dinerkaart en 's nachts een shotjeskaart wordt weergegeven na het scannen van één dezelfde QR-code. Je kan per actie op de minuut nauwkeurig instellen:

 • De startdatum en -tijd;
 • De einddatum en -tijd.

Scanner

De meeste mensen hebben een ingebouwde QR-code scanner op hun telefoon, maar nog niet iedereen. Daarom hebben we ook een eigen QR-code scanner ontwikkeld, dat toegankelijk is via een website. Zo heeft iedereen de mogelijkheid jouw QR-codes te scannen.

Bekijk de online QR-code scanner

Volledig te analyseren

QR-code tracking zit ingebouwd in al onze QR-codes, zo analyseer je eenvoudig hoe je codes het doen. Bekijk hoe vaak welke QR-code gescand wordt en wanneer. Bekijk specifieke periodes en zie het verschil in unieke scans.

Probeer QR Link gratis!

Connect van offline naar online. Voeg extra kracht toe aan jouw marketing. Verbeter huidige processen en versimpel handelingen. Wees future-proof en kies voor dynamische QR-codes! Volledig gratis 14 dagen uitproberen, no strings attached, dus waarom niet?

Geen betaalgegevens nodig

Makkelijk én snel starten

Geen automatische verlenging

Veilig en volledig transparant

QR Link

Wie wij zijn

Blijf op de hoogte!

Gegevens

Vermeerstraat 11b

7731 SM, Ommen

KVK 77202724

BTW NL860933246B01

Juridisch

Privacy statement

Algemene voorwaarden