Wij gaan voor duurzame samenwerkingen

We bouwen op naar duurzame samenwerkingen. Dynamische QR-codes zorgen ervoor dat één QR-code, voor altijd te gebruiken is. Dat vergt een duurzame relatie tussen QR Link en onze klanten.

Wat onze klanten zeggen

We hebben veel mooie klanten mogen helpen om QR-codes te integreren in hun bedrijf. Vaak met mooie oplossingen en resultaten. Zie zelf wat onze klanten over ons zeggen!

Alles is mogelijk bij QR Link. Flexibel, klantgericht en gebruiksvriendelijk.

β€œ ... Samenwerken met QR Link is zeker een aanrader. De medewerkers zijn flexibel en klantgericht - alles is mogelijk! Als corporate bedrijf is het fijn als een bedrijf meedenkt om snel de juiste oplossing aan te bieden. Het programma die zij aanbieden om de QR-code te genereren is gebruiksvriendelijk zodat relevante personen binnen Ausnutria er gemakkelijk mee kunnen werken. Wij kijken uit naar een langdurige samenwerking met QR Link! ”

Aniek Kijk in de Vegte International Business Development Manager

Mooie optie als je gebruik wilt maken van een moderne tool.

β€œ QR Link geeft je enorm veel opties als het gaat om het optimaal benutten van QR-codes in een steeds meer digitaal wordende wereld. Visitekaartjes, advertenties, evenementen en ga zo maar door, in ieder vorm van communicatie kunnen de QR-codes toegepast worden. Een fijn platform om op te werken en goede communicatie met het team achter de schermen maakt QR Link een erg prettige partner. ”

Sander Fixe Marketing

Een toegevoegde waarde!

β€œ De QR Links zijn een toegevoegde waarde voor onze onderneming. Daarnaast hebben we een overzicht in het portaal van het aantal bekeken en gebruikte QR Links. Vanuit QR Link werd goed meegedacht aan het idee en werd er zelfs een design aangeleverd. Top service! ”

Ugur Karabag Co-founder

Must have voor elk bedrijf.

β€œ Must have voor elk bedrijf! Enorm veel mogelijkheden en werkt prettig! ”

Tom Broekhuizen Eigenaar

Waar wacht je nog op?

Connect van offline naar online. Voeg extra kracht toe aan jouw marketing. Verbeter huidige processen en versimpel handelingen. Volledig gratis 14 dagen uitproberen, echt. No strings attached.

14 dagen gratis, daarna vanaf €9,- per maand (excl. btw).

Geen betaalgegevens nodig

Geen automatische verlenging

Uitstekend

Bekijk reviews

QR Link

Wie wij zijn

Blijf op de hoogte!

Gegevens

Vermeerstraat 11b

7731 SM, Ommen

KVK 77202724

BTW NL860933246B01

Juridisch

Privacy statement

Algemene voorwaarden