Over QR Link

Sinds onze oprichting in 2020 heeft QR Link ® zich gevestigd als dé specialist in het maken, beheren en analyseren van dynamische QR-codes. We hebben ons toegewijd aan het creëren van een platform dat zowel intuïtief als krachtig is, waardoor zowel kleine ondernemers als marketeers effectief hun QR-codes kunnen beheren.

Onze reis heeft ons gebracht van een bescheiden kantoor in Zwolle, via een tussenstop in Ommen, naar onze huidige basis in Nieuwleusen. Elke verhuizing markeerde een nieuwe fase in onze groei, en we hebben in elke stad waardevolle ervaringen opgedaan en relaties opgebouwd.

Het is onze overtuiging dat technologie er is om het leven eenvoudiger te maken en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Bij QR Link hebben we het tot onze missie gemaakt om de potentie van QR-codes voor iedereen toegankelijk te maken. Met ons platform kun je in een paar eenvoudige stappen dynamische QR-codes genereren, hun prestaties volgen en analyseren, en daarmee de effectiviteit van je marketingcampagnes verbeteren.

Dus, mocht je op zoek zijn naar een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform voor al je QR-code behoeften, overweeg dan QR Link. We zijn ervan overtuigd dat we aan je verwachtingen zullen voldoen en staan klaar om samen met jou de toekomst van QR-codes vorm te geven.

null

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null