Enterprise abonnement

QR Link abonnement Enterprise: QR-codes zonder limieten

Bij QR Link begrijpen we de unieke behoeften van grote ondernemingen. Ons Enterprise pakket is speciaal ontworpen om aan deze eisen te voldoen en biedt uitgebreide ondersteuning en aanpassingsmogelijkheden voor een optimale QR-code ervaring.

Onboarding & Setup

Een soepele start is cruciaal voor elk groot project. Ons Enterprise pakket omvat een volledige onboarding en setup service, zodat je team direct aan de slag kan met onze QR-code oplossingen. We zorgen voor een naadloze integratie in je bestaande systemen en workflows, en bieden training en hulpmiddelen om je team snel op snelheid te brengen.

Whitelabel: maak het jouw merk, zonder ons logo

Volledige merkintegratie is essentieel. Met ons whitelabel-aanbod verwijderen we ons logo en zorgen we ervoor dat je QR-codes volledig overeenkomen met je eigen merkidentiteit. Dit zorgt voor een naadloze en professionele ervaring voor je klanten en partners.

Eigen domeinnaam: eigen URL achter de QR-Code

Gebruik je eigen domeinnaam achter de QR-codes voor een extra laag van merkconsistentie en vertrouwen. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid bij je gebruikers, maar versterkt ook je merkautoriteit en -vertrouwen in elke scan.

Geen limieten: meer QR-codes, scans en opslag

Groei zonder beperkingen. Je betaalt een standaard bedrag voor 250 QR-codes, en als je bedrijf groeit, kun je gemakkelijk meer QR-codes, scans en opslagruimte toevoegen voor een kleine meerprijs. Dit flexibele model zorgt ervoor dat je pakket altijd aansluit bij de behoeften van je onderneming.

 

Geen limieten bij Enterprise

Dedicated Customer Succes Manager

Bij elk Enterprise pakket hoort een toegewijde Customer Success Manager. Deze expert staat klaar om je te helpen bij elke stap, van strategische planning tot dagelijks beheer. Je krijgt gepersonaliseerde ondersteuning, advies op maat en directe hulp bij al je vragen en uitdagingen.

Optimale veiligheid: auditlogboek tot 5 jaar terug

Veiligheid is onze topprioriteit. Met het Enterprise pakket krijg je toegang tot een uitgebreid auditlogboek. Je kunt tot vijf jaar terug in de tijd alle acties en gebruikersinteracties inzien. Dit biedt niet alleen inzicht, maar ook gemoedsrust en naleving van compliance-eisen.

Enterprise support: prioriteitsondersteuning, altijd en overal

Prioriteitsondersteuning betekent dat je bedrijf altijd voorrang krijgt. Ons deskundige supportteam staat 24/7 voor je klaar om te zorgen dat je QR-code campagnes soepel en zonder onderbrekingen verlopen. Waar je ook bent, welke hulp je ook nodig hebt, wij zijn er voor je.

Klaar voor Enterprise-niveau QR-code management?

Bij QR Link zijn we toegewijd aan het leveren van de beste QR-code oplossingen voor grote ondernemingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons Enterprise pakket je bedrijf kan transformeren.