Nieuws

QR Link & TAS Stadionreclame Versterken Fanbeleving in Abe Lenstra Stadion

Ondanks de tijdelijk lege zitplaatsen in het Abe Lenstra stadion, werkt sc Heerenveen achter de schermen aan de terugkeer van de fans. In samenwerking met QR Link en TAS Stadionreclame streeft de club naar een verbeterde fanbeleving en een hartelijke ontvangst van de supporters.

 

In beeld: Teamleden van sc Heerenveen, QR Link en TAS Stadionreclame.

Wanneer fans weer welkom zijn, zullen 'gouden' seizoenkaarthouders hun naam en dynamische QR-code, geleverd door QR Link, op hun stoel zien. Dit als teken van waardering voor hun blijvende support. TAS Stadionreclame heeft al houders geïnstalleerd, en de personalisering met namen en QR-codes zal volgen zodra de situatie het toelaat.

Daarnaast zullen sponsors op de zakelijke tribune hun bedrijfslogo met QR-code op de stoelen terugvinden, versterkend hun zichtbaarheid en betrokkenheid.

Benieuwd?

Meld je aan voor een 14-daagse gratis proefperiode bij QR Link. Tijdens deze proefperiode kan je onze QR-code generator software verkennen, zonder enige verplichting. We zijn ervan overtuigd dat je onder de indruk zult zijn. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!

null