QR Link gaat samenwerking aan met sc Heerenveen!

Al enige tijd zijn de zitplaatsen in het Abe Lenstra stadion van sc Heerenveen leeg, maar achter de schermen is sc Heerenveen volop bezig met de terugkeer van de fans. QR Link is samen met TAS Stadionreclame een samenwerking aangegaan met sc Heerenveen om in te zetten op een warm welkom van de supporters en een betere fanbeleving.

V.l.n.r.: Edward Jousma (sc Heerenveen), Chiel Timmermans (QR Link), Bjorn de Vries (TAS Stadionreclame), Yosh Schoemaker (QR Link) en Ronny Venema (sc Heerenveen).

Wanneer er weer supporters toegelaten worden tot het stadion van sc Heerenveen zullen duizenden fans die de optie tot “gouden” seizoenkaarthouder hebben gekozen hun naam terug zien op hun stoel, als dank voor onvoorwaardelijke support. De houders zijn hiervoor inmiddels gemonteerd, de namen én dynamische QR-codes (geleverd door QR Link) volgen nog.

TAS Stadionreclame is voor de winterstop aan de slag gegaan met het plaatsen van de houders. Nog zonder de namen van de supporters, omdat zij destijds nog niet op hun eigen stoel konden zitten. Wanneer het weer mogelijk is om wedstrijden zonder beperkingen te bij te wonen, komen de namen van deze gouden seizoenkaarthouders in de houders en zullen ook de dynamische QR-codes van QR Link geplaatst en gebruikt worden.

Business tribune

Ook voor de sponsoren op de zakelijke tribunes zijn de houders geplaatst. Net zoals de andere tribunes zullen de sponsoren hier, wanneer het weer mogelijk is, hun bedrijfslogo met QR-code terug vinden op de stoelen.

Voorbeeld van een QR-code in houder op een zitplaats in het Abe Lenstra stadion van sc Heerenveen. De houder geleverd en gemonteerd door TAS Stadionreclame en dynamische QR-code van QR Link.

Waar wacht je nog op?

Connect van offline naar online. Voeg extra kracht toe aan jouw marketing. Verbeter huidige processen en versimpel handelingen. Volledig gratis 14 dagen uitproberen, echt. No strings attached.

14 dagen gratis, daarna vanaf €9,- per maand (excl. btw).

Geen betaalgegevens nodig

Geen automatische verlenging

Uitstekend

Bekijk reviews

QR Link

Wie wij zijn

Blijf op de hoogte!

Gegevens

Vermeerstraat 11b

7731 SM, Ommen

KVK 77202724

BTW NL860933246B01

Juridisch

Privacy statement

Algemene voorwaarden