Haal JIJ alles uit QR-codes in jouw makelaardij?

QR-codes worden binnen de makelaardij nog niet veel ingezet. Een gemiste kans, want door middel van QR-codes kan je het gemak voor potentiële kopers flink verbeteren én woningen sneller verkopen!

Een voorbijganger − toevallig op zoek naar zijn droomhuis − loopt langs een in zijn ogen mooie woning. Hij ziet een toevallig een bord met ‘Te Koop’ in de tuin, leuk! Via het telefoonnummer is wel contact op te nemen en zelfs de website staat op het bord. Echter eventjes snel en direct duidelijke informatie verkrijgen is helaas niet mogelijk. De passant vervolgt zijn weg, en een hoopvolle woning-match is verloren.

Maak met een kleine moeite een grote stap vooruit door te starten met de inzet van QR-codes. Zet QR-codes in op “Te Koop” borden, brochures, achter het raam in de gevel... Zo kom jij direct in contact met potentiële kopers en zijn gemiste kansen zoals in de inleiding verleden tijd! In dit blog vind je alle informatie hoe JIJ QR-codes kunt inzetten voor jouw makelaardij.

Een voorbeeld van het scan-resultaat

Wat is de inzetbaarheid van QR-codes voor makelaars?

De QR-code is multifunctioneler dan ooit. Een mooi voorbeeld is het door ons ontwikkelde softwarepakket QR Link, dat een functie biedt waarmee meerdere acties achter 1 QR-code geplaatst kunnen worden (multi-links), bijvoorbeeld:

  • download de brochure;
  • neem contact op met de makelaar;
  • plan direct een bezichtiging via een reserveringssysteem;
  • neem een kijkje met de 3D Virtual Reality tour;
  • bekijk de promotiefilm;
  • deel alle informatie met een klik op de knop met je partner, kennissen of familieleden.

Door meerdere acties achter de QR-code te ‘plakken’, geeft dit de kopers een compleet overzicht van desbetreffende woning.

Kantoor gesloten?

Kopers lopen vaak langs vitrinepresentaties, laat hen direct contact opnemen of een terugbelverzoek. Na sluitingstijd bied je door de inzet van QR-codes de optie om direct in contact te komen met de makelaar.

Scan de QR-code om een het voorbeeld te bekijken!

Gebruik dynamische QR-codes!

Onze online QR-code app beschikt over dynamische QR codes. Met deze dynamische QR-codes heb je de volledige vrijheid om de QR-codes te wijzigen. Dit biedt enorm veel nieuwe mogelijkheden voor jouw als makelaar en verhoogd het gebruiksgemak voor de koper/voorbijganger.

Met dynamische QR-codes geef je een tijdvak mee zodat deze vanaf een bepaalde datum en tijd (in)actief worden. Wanneer de woning verkocht is kan je dezelfde “Te Koop” borden opnieuw gebruiken voor andere woningen die in de verkoop komen. Je kunt met dynamische QR-codes namelijk ten alle tijden eenvoudig wijzigen wat er achter de QR-code − dus na het scannen − gebeurt.

Boost je makelaardij marketing!

Ook voor marketing doeleinden zijn QR-codes handig in gebruik voor een makelaardij!

Kom snel in contact met potentiële kopers door het toevoegen van een advertentie, deze advertentie wordt getoond na het scannen van de QR-code. Maak de advertentie persoonlijk door hem naar je eigen huisstijl aan te passen of de duur van de advertentie te tweaken.

Biedt bijvoorbeeld potentiële kopers een gratis waardebepaling aan en kom direct in contact met de koper.

Meetbare statistieken

Het mooie van dynamische QR-codes tegenover de standaard QR-codes zit ook in de meetbaarheid. Bekijk simpel en snel de resultaten van het aantal scans, maak de inzet van QR-codes efficiënt en laat deze vooral opvallen. Bovendien kan je makkelijker bepalen of offline marketing artikelen goed presteren!

Ben jij een makelaar? Heb je interesse gekregen in onze dynamische QR-codes? Neem vrijblijvend contact met ons op of probeer het zelf uit met een 14-daagse proefperiode!

Waar wacht je nog op?

Connect van offline naar online. Voeg extra kracht toe aan jouw marketing. Verbeter huidige processen en versimpel handelingen. Volledig gratis 14 dagen uitproberen, echt. No strings attached.

14 dagen gratis, daarna vanaf €9,- per maand (excl. btw).

Geen betaalgegevens nodig

Geen automatische verlenging

Uitstekend

Bekijk reviews

QR Link

Wie wij zijn

Blijf op de hoogte!

Gegevens

Vermeerstraat 11b

7731 SM, Ommen

KVK 77202724

BTW NL860933246B01

Juridisch

Privacy statement

Algemene voorwaarden